Blog,  Sexiga attribut

Äntligen är långhelgerna över

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Jag vet att du saknat mig. Allt ståhej runt jul och nyår tog så mycket tid från mig. Men nu äntligen rullar livet på som vanligt igen. Förutom det där med pandemi och att vi inte kan röra oss som vi vill. Vilken vansinnig tur att vi har telefonen då! Men vet du vad det värsta är? Jag har inte fått tillfredsställa mina lustar så som jag är van vid. Min man har envisats med att stanna hemma mer än nödvändigt. Du kan tro att jag saknat våra heta kåta samtal! Just nu är jag en enda stor vulkan som behöver några ordentliga utbrott 😉

Som du kanske vet så älskar jag sexiga kläder men jag har också en extra förkärlek till läckra skor. Min man överraskade mig med ett par röda ursexiga skor i julklapp. Jag tänkte direkt på dig när jag tog upp dem ur paketet. “Dessa ska jag ha på mig när jag pratar med Mr. N”. Föreställ dig bilden av mig, helt naken, liggandes på fällen framför brasan med bara dessa skor på mig. Jag hoppas du får ett rejält stånd för jag blir våt bara jag tänker på det!

Nu har i alla fall min man rest iväg och ska vara borta tills på söndag. Och som vi alla vet: när katten är borta… väntar Hanna på sin älskare. Ring mig älskling så jag får ta hand om dig en stund.

Din Hanna