Analt,  Blog,  Fantasier,  Sexäventyr,  Sexställningar,  Telesex

Amatör analsex

Vem tycker inte det är spännande att testa analsex? Jag vet faktiskt ingen som inte velat köra in den där bak. Om man aldrig gjort det förut, kan det kännas lite märkligt kanske, eller till och med tabubelagt.

För många år sedan tyckte jag att sånt’ där var väldigt privat. Jag kunde inte ens tänka mig att någon skulle stoppa in sin kuk i min anal. Aldrig! Men så hände det en kväll, när jag var minst beredd på det.

Jag var hemma hos en man som var otroligt skön att ha sex med. Jag stod på alla fyra i sängen och han knullade mig riktigt gott i fittan. Men så helt plötsligt kände jag att han tryckte ollonet mot min lilla rosett där bak. Jag protesterade men innan jag hunnit till punkt, hade han försiktigt lirkat sig in och det kändes väldigt annorlunda mot fittan. Dessutom var han extra smart, för han smekte min klitoris samtidigt så att jag skulle kapitulera för vad han höll på med.

Han var ingen amatör på analsex, och det var nog därför det gick så bra. Det kanske inte är så bra om båda två är nybörjare, när man vill testa analsex för första gången.

Nu gillar jag analsex men man ska vara försiktig så man inte skadar något. Det är viktigt att ta det lugnt, känna efter, vara ordentligt kåt och använda ett bra glidmedel. Testa, om du inte gjort det förut, för det är skönt. Och vem vill vara amatör på analsex?

Din alltid kåta Hanna!